Καθαρίστηκε η σχολική αυλή

@ Οι σχολικές αυλές που έχουν πράσινο είναι από τη μια ευλογία (για το όμορφο περιβάλλον τους) και από την άλλη μεγάλος «πονοκέφαλος» μια και χρειάζονται τακτικό καθάρισμα.

@Το καθάρισμα δεν αφορά μόνο τα κλαδιά και τα αγριόχορτα που πρέπει να κοπούν, αλλά και τις πευκοβελόνες που πρέπει να μαζευτούν (και είναι αρκετά τσουβάλια) καθώς και το κλάδεμα των οπωροφόρων δέντρων.

@ Με το που άνοιξαν τα σχολεία μετά τις διακοπές του Πάσχα η αυλή χρειαζόταν επειγόντως καθάρισμα, μια και τα αγριόχορτα είχαν φουντώσει. Η σχολική Επιτροπή μας έστειλε συνεργείο, που έκανε το χώρο «γυαλί», ενώ κλάδεψε και τα δέντρα, που είχαν μεγαλώσει και μάζεψε τις πευκοβελόνες.

@ Ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση, όπως ευχαριστούμε τον κ. Άγγελο Σιδερά, που κλάδεψε φέτος δωρεάν τις πορτοκαλιές μας καθώς και τον πρόεδρο της Θερμής, κ. Σπύρου που καθάρισε ( μέσα στο χειμώνα ) εθελοντικά τον κήπο μας με το θαμνοκοπτικό του από τα αγριόχορτα.

@ Να τονίσουμε ότι "αφανείς" πρωταγωνιστές της καθαρής σχολικής αυλής είναι και πολλοί μαθητές , που είτε τσαπίζουν τα αγριόχορτα (στα πλαίσια της απασχόλησής τους με το σχολικό κήπο ) είτε μαζεύουν φορώντας γάντια μαζεύουν σκουπιδάκια -μαθαίνοντας έτσι να διατηρούν πάντα καθαρό το περιβάλλον.

Συγγραφέας: 
avalesis