Γνωριμία με μελλοντικές επαγγελματικές Προοπτικές

Την Τρίτη 5/2/2024 , στα πλαίσια των μαθημάτων Αισθητική Άκρων και Σύγχρονη Αισθητική, πραγματοποιήθηκε διδακτική επίσκεψη των τμημάτων Γ΄ Λυκείου Υγείας και Δ΄ Λυκείου Αισθητικής του ΕΝΕΕΓΥΛ Ρόδου, στο ‘’AL BEAUTY ACADEMY’’ επί της οδού Ρόδου-Λίνδου στη Ρόδο.

Στη σχολή Άκρων και Μακιγιάζ, οι μαθήτριές μας, είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τις τεχνικές του μακιγιάζ και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους. Η κ. Μαρία, με πολύ αγάπη και επιμονή, έδειχνε βήμα βήμα τις τεχνικές και τα προϊόντα. Επιπροσθέτως είχαν την ευκαιρία να παρατηρήσουν in vivo σε εξετάσεις που πραγματοποιούνταν στο κέντρο, τεχνικές εφαρμογής gel, acrygel και ακρυλικό, κατά τις οποίες οι υπεύθυνες του κέντρου εξηγούσαν αναλυτικά την κάθε διαδικασία. Η εμπειρία στο ινστιτούτο ολοκληρώθηκε με την εξοικείωση τους στο μακιγιάζ, όπου οι μαθήτριες πέρα από ότι παρατήρησαν τη διαδικασία, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και να την βιώσουν.

Ευχαριστούμε πολύ τις ιδιοκτήτριες του ‘’ΑL BEAUTY’’ , για την τόσο όμορφη εμπειρία και τις γνώσεις που μετέδωσαν στις μαθήτριές μας ,όπως επίσης και για τα υπέροχά δώρα που προσέφεραν τόσο στα παιδιά όσο και στους συνοδούς!!!Οι μαθήτριες αποχώρησαν από τη σχολή γεμάτες ενθουσιασμό, χαρά και εξέφρασαν την επιθυμία τους να ξαναεπαναληφθεί αυτή η δράση!!!

Συγγραφέας: 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΗΜ...