Κολατσιό

Διευρύνοντας τη δράση μας και εφαρμόζοντας στην πράξη την αλλαγή των διατροφικών μας συνηθειών προς υγιεινότερες και πιο φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές, επιλέγουμε για σνακ τις προτάσεις της διατροφολόγου: συνδυάζουμε φρούτα, λαχανικά, υδατάνθρακες, ελαιόλαδο ξηρούς καρπούς και φυσικά…ντόπιο τυρί!

Μετά από την επίσκεψη μας στο τυροκομείο οργανώσαμε ένα υγιεινό κολατσιό στην τάξη με τυράκι από το τυροκομείο, ψωμάκι από το φούρνο της γειτονιάς μας και ντομάτες από το μανάβικο, λάδι και μυρωδικά Καλύμνου! Ξετρελαθήκαμε από τις γεύσεις και κεράσαμε και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου διαχέοντας την υγιεινή και περιβαλλοντικά φιλική  διατροφική πρακτική μας!

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί της Ε και Στ1

Δεληγκάρη Ολυμπία

Καραλεξίδου Αντωνία

Χριστοδούλου Άννα Νικολέττα

Συγγραφέας: 
anastasiaselidou