Διαδικτυακή συνάντηση με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Μπορούμε

Στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος 《Κάθετη φύτευση και Τέχνη》την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου τα τμήματα Γ1 γυμνάσιου, Δ1 γυμνασίου και Α1 Λυκείου του ΕΝΕΕΓΥΛ Ρόδου συμμετείχαν σε διαδικτυακή συνάντηση με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Μπορούμε .

Ο οργανισμός αυτός δραστηριοποιείται στο να σώζει φαγητό και τρόφιμα από όλους τους πιθανούς δωρητές και να το προσφέρει μέσω κοινωφελών φορέων στους ανθρώπους που βρίσκονται σε διατροφική ανασφάλεια. Με αυτόν τον τρόπο μειώνει την περιβαλλοντική επιβάρυνση και παράλληλα στηρίζει επισιτιστικά τις πιο ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες.

Στόχος της συνάντησης ήταν οι μαθητές/μαθήτριες να πληροφορηθούν και να ευαισθητοποιηθούν σχετικά με την σπατάλη τροφίμων αλλά και την επισιτιστική βοήθεια των ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Τέλος, οι μαθητές/μαθήτριες στο τέλος της συνάντησης δημιούργησαν μια αφίσα σχετικά με την γεφύρωση του κόσμου της αφθονίας και του κόσμου της ανάγκης. θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την κ.Δανδουλάκη του Μπορούμε για την υπέροχη συνάντηση και για τις πολύτιμες γνώσεις που μας χάρισε!

Συγγραφέας: 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΗΜ...