Ο ερχομός των πρώτων ΠΕΛΑΡΓΩΝ στο οικοσύστημα του όρους και της λίμνης ΚΕΡΚΙΝΗΣ, αποτελεί μήνυμα αισιοδοξίας! Η ΑΝΟΙΞΗ ήρθε και φέτος, η ελπίδα για καλύτερες μέρες έντονη!!

Ο Συνεργάτης κος ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ ΦΩΤΗΣ στο πρόγραμμα « Όρος Κερκίνη (Μπέλες). Το μπαλκόνι του ουρανού! Όμορφη φυσική κερκίδα παρατήρησης φυσικών και ιστορικών τεκταινομένων της περιοχής των Σερρών» που υλοποιούμε φέτος στο Οικολογικό Γυμνάσιο Κοίμησης ΣΕΡΡΩΝ κάτοικος του χωριού ΘΡΑΚΙΚΟΥ-ΟΜΑΛΟΥ που βρίσκεται στους πρόποδες του όρους ΚΕΡΚΙΝΗ (ΜΠΕΛΕΣ) και στην είσοδο του Στρυμόνα στην Λίμνη ΚΕΡΚΙΝΗ, μας έστειλε ψηφιακά, πρόσφατες φωτογραφίες απο το χωριό του που είναι μέρος του πεδίου μελέτης που μας απασχολεί! Ξεχωρίζουμε την φωτογραφία που δείχνει τους πρώτους πελαργούς που έφθασαν στο Οικοσύστημα, με φόντο το όρος ΚΕΡΚΙΝΗ γεμίζοντας μας χαρά και ελπίδα για καλύτερες πιο φωτεινες μέρες!

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ (ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΥΣ) ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ. 

ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ (ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΟΝΟ) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΤΕΘΕΙ. ΜΕΛΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ!

Συγγραφέας: 
gymkoimis