ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΟΥΤΡΩΝ ΥΠΑΤΗΣ

Βραβευμένο: 
ΟΧΙ
Έτος Εγγραφής: 
2022
Θέματα: 
2022-2023
Απορρίμματα
Σχολική Αυλή
2023-2024
Απορρίμματα
Σχολική Αυλή
Αειφόρο Σχολείο
Κλιματική Αλλαγή

Τα νέα του Σχολείου μας

7.1.2024

Οι γεωργικές μας δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ στο μικρό μας σχολείο...

20.12.2023

Με χαρά συμμετείχαμε στη Δράση του Δικτύου "Μαθαίνω για τα δάση" . Μαζέψαμε σπόρους και καρπούς από τις αυλές μας και φτιάξαμε ωραία βρώσιμα στολίδια για τους μικρούς μας φίλους που δεν τόλμησαν το ταξίδι σε πιο ζεστές χώρες ή ετοιμάζονται για τη χειμερία τους νάρκη!

21.9.2023

Πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της νέας χρονιάς (2023-2024), μαθητές και γονείς μαζί με την εκπαιδευτικό, ανέλαβαν τον καλλωπισμό της αυλής για τη νέα χρονιά και όχι μόνο...

29.9.2022

Κάθε αρχή μιας νέας σχολικής χρονιάς εκτός από την παρουσίαση του εσωτερικού χώρου περιλαμβάνει οπωσδήποτε και μία ξενάγηση στον εξωτερικό περίβολο και τον αύλειο χώρο. Όλοι μαζί κρατώντας το καλάθι της εξερεύνησης (οτιδήποτε μπορεί να κινήσει το ενδιαφέρον μας χωρά μέσα σε αυτό) ξεκινάμε να γνωρίζουμε το φυσικό χώρο που μας περιβάλλει! Είμαστε πολύ τυχεροί που η αυλή μας είναι ένα μικρό αλσύλλιο!

28.9.2022

Διαχειριστική φροντίδα του προαύλιου χώρου, κλαδεύοντας τον μικρό μας ελαιώνα που την περσινή χρονιά μας έδωσε πρώτη φορά τους βιολογικούς του καρπούς τους οποίους, συλλέξαμε, επεξεργαστήκαμε, συσκευάσαμε και διαθέσαμε στους οικείους. Παράλληλα συνεχίζουμε την φροντίδα του βοτανόκηπού μας ο οποίος για 3η χρονιά ευχόμαστε να μας εφοδιάσει με βιολογικά βότανα για συλλογή, αποξήρανση, συσκευασία και δωρεάν διάθεση σε μια προσπάθεια να δείξουμε τις δράσεις μας γύρω από τη φροντίδα του τοπικού αστικού περιβάλλοντος και την παρουσίαση αυτού.

Το Νηπιαγωγείο Λουτρών Υπάτης βρίσκεται στους πρόποδες της Οίτης και εξυπηρετεί μαθητές από 17 χωριά και οικισμούς της περιοχής.

 Όραμα μας

Ένα σχολείο όπου προσδοκούμε και ευελπιστούμε να προκαλεί την ευχάριστη διάθεση και το κέφι των παιδιών.

Ένα σχολείο όπου η απρόσκοπτη και οργανωμένα αναδυόμενη γνώση θέλουμε να αντιμετωπίζεται ως το βασικό συστατικό για να γνωρίσουν τα παιδιά καλύτερα τον κόσμο που τα περιβάλλει.

Ένα σχολείο που τα παιδιά θέλουμε να αγαπήσουν ιδιαίτερα αλλά και την αγάπη τους αυτή να μπορέσουν να τη μεταφέρουν και σε σας τους γονείς τους.

Ένα σχολείο που οι μαθητές μας εύλογα μέχρι στιγμής ονόμασαν «σπιτοσχολείο».

Διεύθυνση: 
Λουτρά Υπάτης
35016 Λουτρά Ϋπάτης