Δραστηριότητα στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος-Δημιουργία αφισών και ηλεκτρονικών παιχνιδιών με θέμα το περιβάλλον

Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας την πρωτοβουλία των μαθητών μας που αφορά το περιβάλλον.

Στα πλαίσια του προγράμματος:

‘Act eco-locally to change into eco-globally’  – 2023-1-PL01-KA220-SCH-000151657, που υλοποιείται από το σχολείο μας, οι μαθητές μας ανέλαβαν δράση για να προωθήσουν την προστασία του περιβάλλοντος.

Δημιούργησαν εντυπωσιακές αφίσες που αναδεικνύουν τη σημασία της οικολογικής ευαισθησίας και της βιώσιμης συμπεριφοράς. Μέσα από από αυτή τη δράση  και παρουσίαση, μοιράστηκαν τις γνώσεις τους και ενέπνευσαν τους υπόλοιπους μαθητές να αναλάβουν πρωτοβουλίες για το περιβάλλον.

  

Επιπλέον, οι μαθητές δημιούργησαν και ηλεκτρονικά παιχνίδια με θέμα το περιβάλλον, προσφέροντας μια διασκεδαστική και εκπαιδευτική εμπειρία. Αυτά τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα για όλους στην ιστοσελίδα του σχολείου μας, προσφέροντας έναν διαφορετικό τρόπο για την ενημέρωση και ενθάρρυνση της συμμετοχής στις περιβαλλοντικές προκλήσεις.

Ecological Footprints:

Climate change and environmental protection 1

Climate change and environmental protection 2

Συνεχίζουμε να προωθούμε την οικολογική ευαισθησία και να ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας να αναλαμβάνουν πράξεις για το περιβάλλον σε τοπικό επίπεδο, προκειμένου να δημιουργήσουμε μια πιο βιώσιμη κοινότητα και να συνεισφέρουμε στον παγκόσμιο αγώνα για τη διατήρηση του πλανήτη μας.

Συγγραφέας: 
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΠΠΑ